Óvoda köz és Csárdai út útfejlesztése

PROJEKTADATLAP

A Győr-Moson-Sopron Vármegye Önkormányzatának terület- és településfejlesztési operatív program plusz keretéből a vármegye közgyűlésének támogató szavazatával 59 096 115 forintot biztosított a TOP_PLUSZ-1.2.3-21 kódszámú, „Belterületi utak fejlesztése” elnevezésű konstrukcióra benyújtott pályázat alapján. Az európai uniós, vissza nem térítendő támogatás felhasználásával Röjtökmuzsaj községben, egy komplex a település élhetőbbé tételét célzó fejlesztés valósulhat meg.

Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökének támogató szavazatával a megyei területfejlesztési keretből (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz) Röjtökmuzsaj Község Önkormányzata támogatást kapott a „TOP_PLUSZ-1.2.3-21” kódszámú, „Belterületi utak fejlesztése” elnevezésű pályázati konstrukcióra.

A projekt várhatóan 2025.09.30-ig készül el.

Konzorciumi partner: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal

A beruházás teljes költsége: 59 096 115 forint

A projekt célja:

A projekt Röjtökmuzsaj településen valósul meg.

Az Önkormányzat célul tűzte ki, hogy a település útjait felújítja, illetve az új utcákat szilárd burkolattal látja el.

Röjtökmuzsaj Önkormányzata szilárd burkolatot tervezett építeni az Óvoda közön, hrsz: 35/17 és 169/3 és a Csárdai úton, hrsz.: 152 és 117 hrsz

A pályázat valamennyi környezeti, esélyegyenlőségi jogszabálynak megfelel, és az energiafelhasználásra, a projekt környezetének ökológiai állapotára, a vizek állapotára és a klímaváltozásra hatása nincs.

 A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg; a konzorciumi partner a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal.

A beruházás 59 096 115 Ft európai uniós támogatás segítségével valósul meg. A fejlesztés eredményeképpen Röjtökmuzsaj Önkormányzata a projekthelyszínen szilárd burkolatú út építését valósítja meg.

A projektről bővebb információ a https://rojtokmuzsaj.hu/ oldalon olvashatnak.

SAJTÓKÖZLEMÉNY (.PDF)

TOP